Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Rektör Güder Ve Eşi Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı Üyelerini Ağırladı

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ve eşi Fatma GÜDER Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ve Türk Kadınını Güçlendir

Gündem   A+a-

 
Rektör Güder Ve Eşi Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı Üyelerini Ağırladı
 
 
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ve eşi Fatma GÜDER Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ve Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini üniversitemizde bir akşam yemeğinde konuk etti.
 
Bir sohbet havasında geçen toplantıda Üniversitenin özellikle sosyal alanlarını geliştirmeye yönelik projeler ve bu projelerin ilimize olan katkısından söz edildi.
 
Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Türk Kadını Güçlendirme Vakfı ile Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Üyelerinin, Hatay genelinde yürütmüş oldukları projelerle sosyal bilincin arttırılması ve ilgililere gerekli destek ve yardımın sağlanması hususunda yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı Vakıf Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Ayrıca üniversitenin bu tür çalışmalara her zaman destek vereceğini ifade etti. Hatay’ın geliştirilmesi adına önemli sosyal projelerde birlikte hareket edileceğini vurguladı.
 
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü bahçesinde bulunan sosyal tesisler bünyesindeki Lokal de düzenlenen yemeğe Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Gül Ergüner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nejla Daloğlu, Meryem Göktepe, Belkıs Anlar, Sıdıka Alkanlı, Kadriye Umaroğlu, Hatice Ekener, Sabahat Ülkümen, Ferzane Biçer ve Filiz Daloğlu katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş