Skip Navigation Links

Anamur'da Tarım Ve Gıda Fuarı Hazırlıkları

Bu yıl 8-11 Ekim tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Anamur Tarım ve Gıda Fuarı öncesi geniş katılımlı koordinasyon toplantısı yapıldı

Anamur'da Tarım Ve Gıda Fuarı Hazırlıkları

Gündem   A+a-

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki toplantıda konuşan Kaymakam Cengiz Cantürk, geçen yıl görülen eksikliklerin bu yıl giderileceğini söyledi.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Tarım ve Gıda Fuarı'nın Anamur için bir tecrübe olduğunu, bu yıl daha iyi ve etkili, katılımcısı yüksek bir fuarın gerçekleştirileceğini, gelecek yıllarda tecrübesiyle de fuarın uluslararası boyuta taşınacağını ifade etti.
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu da geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen fuarın zor şartlar altında gerçekleştirildiğini, bu yıl üzerine koyarak daha kapsamlı bir organizasyona imza atılacağını ifade etti. Fuardan sonraki hafta KKTC'de işadamları ile toplantı yapılacağını ve KKTC'li işadamlarını Anamur'a davet edeceğini kaydeden Torunoğlu, Anamur Tarım ve Gıda Fuarı için Anamur'daki tüm kurum ve kuruluşların seferber olacağını söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet