Skip Navigation Links

Başkan Can Zihinsel Engellileri Sevindirdi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,toplumun bir parçası olan zihinsel engellileri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sevindirdi

Başkan Can Zihinsel Engellileri Sevindirdi

Gündem   A+a-

Kırsal mahallelerde bulunan zihinsel engelliler belediye ait toplu taşıma araçlarıyla Tarsus'a getirildi. Yaklaşık 200 engelli, Kurban Bayramı öncesi bayramlık kıyafet ve ayakkabı verilirken, tamamı sağlık kontrolünden geçirildi, saç ve sakal tıraşı yaptırıldı.
Sosyal Markette kendilerine göre kıyafet ve ayakkabı verilen zihinsel engellilerin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.
Göreve geldikleri günden bu yana planlanan her projede engelli vatandaşları da düşünülerek hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, projenin hayata geçirilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Başkan Can, sadece bayramlarda değil, devamlı engellilerin yanında olduklarını belirterek, "Zihinsel engelli vatandaşlarımıza yönelik bir çalışma yaptık. Mahallelerinden toplu taşıma araçlarıyla alıp şehrimize getirdik. İlk olarak sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra saç ve sakal tıraşı yaptırıldı. Belediye yemekhanemizde yenilen yemeğin ardından Sosyal Marketimizde kişinin ihtiyacına göre giysi ve ayakkabı verdik. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu bize yetti. Bu tür sosyal projelerimiz devam edecek. Bu projemizi geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bayramları bayram gibi yaşamak dileğimizle şimdiden tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı kutluyorum" dedi.
Zihinsel engelliler yine belediyeye ait toplu taşıma araçları ile mahallelerine bırakıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet