Skip Navigation Links

Arapça Dil Kursunu Başarıyla Tamamladılar

Samandağ belediyesi bünyesinde açılan , tomruksuyu mahallesinde gerçekleşen Arapça kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere

Arapça Dil Kursunu Başarıyla Tamamladılar

Eğitim   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından sertifikaları takdim edildi. Samandağ Belediyesi hizmet binasında bulunan  eski nikah salonunda gerçekleşen  sertifika töreninde Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Alaattin Aslan,Arapça Öğretmeni M.Ali Akar, Özel Kalem Müdürü Ali Türetken,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir birer konuşma yaptılar.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Arapça dilini bildiğimizi sanıyoruz. Arapça dilini bilmek için konuşma ,yazma bilmek ,gazete hikaye okuyabilmek gerekiyor.Arapça bizim anadilimiz.,anadiliyle insanlar konuşurken mutlu olurlar. Biz farklı dilleri bilmeliyiz. Farklı dillerin yanında anadilmizi bilmek oldukça önemlidir. Bu sene  Arapça eğitimleri Tomruksuyu Mahallesinde gerçekleştirdik.Daha önceki senelerde merkez mahallelerde Arapça kurslar açmıştık. Bütün mahallelerde bu eğitimleri yapmak istiyoruz.Kendi dilimizle rüya görmek istiyoruz.Kendi dilimizle hikaye anlatmak,espri yapmak istiyoruz,konuşmak,yazmak istiyoruz. Bunlar çok değerli şeyler. Anne ve babalar çocuklarıyla Arapça konuşmalı. Arapça okuma yazmayı öğretmediler vaktiyle bu bir kusurdu. Bugün böyle imkanlar mevcut bu imkanları kullanarak okuma anadilimizi okuma,yazma,gerçek anlamda öğrenebiliriz.    İki dil bilen insanların hayatta başarılı olduğunu biliyoruz. Üç dil bilen çok daha başarılı oluyor. Sizden bir söz istiyorum. Bu dili öğrenmeye söz veriyor musunuz?  İnşallah sizleri çok iyi yerlerde göreceğiz. “dedi .

Tomruksuyu Mahallesi Muhtarı Alaattin Aslan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür etti.

Kurs eğitmeni Mehmet Ali Akar Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e Arapça eğitimlerine göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Muhtar Aslan Başkan Nehir’e çiçek takdim etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet