Skip Navigation Links

Böyle Bir Görüşme veya Satış Söz Konusu Değil !!!

Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın,

Böyle Bir Görüşme veya Satış Söz Konusu Değil !!!

Ekonomi   A+a-

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde faaliyet gösteren Rus MMK Metalurji  şirketine ait tesisi satın almak üzere olduğu haberine MMK yönetiminden açıklama geldi.
Rus MMK Şirketi’nin İşadamı Recep Atakaş’la satış konusunda kesinlikle bir görüşmenin olmadığı yönünde yapılan açıklamada, MMK’nın tesisi satmak gibi bir durumunun da söz konusu olmadığı vurgulandı.
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı arayan MMK Metalurji Dörtyol tesisi yetkilisi, MMK Rusya ile yapılan telefon görüşmesinde böyle bir satış durumunun sorulduğu ve kesinlikle böyle bir satışın ve görüşmenin olmadığı yönünde bilgi verildiği aktarıldı.
MMK Dörtyol tesisinin satışıyla ilgili dedikodu ve gazete haberlerinin çalışanlarda olumsuz etki yarattığı belirtilen telefon görüşmesinde, kesinlikle böyle bir görüşme veya talep olmadığına vurgu yapıldı.
8. Gün Haber Web Tv Sahibi ve Yazı işleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın, İşadamı Recep Atakaş’a yakın isimlerin verdiği bilgiye dayandırarak hazırladığı yorum habere MMK Metalurji’den gelen tepkileri anlayışla karşılıyor, Gazetecilik meslek etiği çerçevesinde yayınlanan yorum habere verilen yanıtı da yayınlayarak kamuoyunun doğru bilgi edinme hakkını da vermiş oluyoruz. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet