Skip Navigation Links

Rus MMK’yı Recep Atakaş mı Alıyor ?!!!

İskenderun Körfezi’nin ikinci büyük tesisi ve Türkiye’nin sayılı metalürji tesislerinden MMK Metalurji’nin el değiştireceği

Rus MMK’yı Recep Atakaş mı Alıyor ?!!!

Ekonomi   A+a-

dedikoduları  uzun süredir konuşuluyor ve bir çok holdingin MMK’yi bünyesine katmak için görüştüğü biliniyordu.
Kulislerde son günlerde konuşulan ise MMK ile ortak olarak Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yatırımı yapan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın 19 Eylül 2011 tarihinde ayrıldığı ortağına teklif götürdüğü yönünde.
Yatırımları ve hayırseverliğiyle bölgede çok sevilen Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın kömür ve daha bir çok sektördeki faaliyetlerine Türkiye’nin de ihtiyacı olan çelik sektörüne hızlı ve iddalı bir giriş yapması bekleniyordu.
Geçtiğimiz günlerde yine bir ekonomi gazetesinde MMK’nın 2 milyar dolar gibi bir rakama satılabileceği gündeme gelmiş, MMK tarafından da bu bilgi yalanlanmamıştı.


Türkiye’nin sayılı holdinglerinin bir çok kez satın almak için görüştükleri MMK ile anlaşamaması sonrası ise, birkaç gündür kulislerde çelik sektörüne Atakaş Çelik olarak adım atan İşadamı Recep Atakaş’ın eski ortağı MMK Yönetim Kurulu Başkanı Viktor Rashnikov ‘a teklif götürdüğü ve anlaşmanın yakın bir tarihte sağlanacağı  edinilen bilgiler arasında yer aldı.
İşadamı Recep Atakaş’ın eski ortağı Viktor Rashnikov’a ne kadar teklif ettiği ise merak konusu.
Ekonomideki küresel kriz sonrası MMK Dörtyol tesislerini gözden çıkardığı öğrenilen MMK Yönetim Kurulu Başkanı Viktor Rashnikov’un eski ortağı Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın talebine sıcak baktığı öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet