Skip Navigation Links

Yolağzı Mahallesi'de İçme Suyu Hattına Kavuşuyor

HATSU, Altınözü ilçesine bağlı Yolağzı Mahallesi’nde yeni içme suyu şebekesinin döşendiğini bildirdi.

Yolağzı Mahallesi'de İçme Suyu Hattına Kavuşuyor

Gündem   A+a-

Hatay genelinde içmesuyu şebekesi yenileme, onarım çalışmalarının sürdüğünü belirten HATSU yetkilileri, içmesuyu hattı bulunmayan mahalle kalmayacak parolasıyla Yolağzı Mahallesi’ne 5 bin metre yeni içmesuyu şebekesinin döşendiğini ve mahallenin içmesuyu şebekesindeki altyapı eksikliğinin giderildiğini kaydetti.   

 

Geçtiğimiz Ağustos ay içerisinde Yayladağı’nda ilk adımı atılan “50 Yılın İçmesuyu Seferberliği” projesinin Altınözü’nde de hayata geçtiğini hatırlatan Genel Müdürlük, uygulanan proje ile ilçede kanserojen madde içeren asbestli boruların değişeceğini, 24 saat kesintisiz ve sürdürülebilir temiz suyun içileceğini aktardı.

 

İdare, kayıp-kaçak oranını minimum seviyeye düşürme ve enerji tasarrufu sağlama adına  mücadelenin devam edeceğinin altını çizerek, patlak olan şebekelerde onarım çalışmalarının da sürdüğünü ve diğer ilçelerde olduğu gibi Altınözü’nde de içmesuyu hattı bulunmayan mahallelerin hızla tespit edilip projelendirildiğini bildirdi.

 

HATSU, uzman teknik personel denetiminde kapsamlı ve titiz şekilde yürütülen çalışmada 1 kepçe, 1 paletli ekskavatör ve 5 personelin görev yaptığını açıkladı.

 

Yapılan çalışmaları HATSU Yönetim Kurulu Üyesi Murat Uçar ile birlikte yerinde inceleyen Yolağzı Mahalle Muhtarı Ragıp Yelatan, mahallenin içmesuyu şebekesi eksikliğinin giderilmesinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürü İsameddin Çeker’e teşekkür etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet