Skip Navigation Links

Toplum Destekli Polislerden Çocuklara Yaz Kampı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü,yetim,öksüz ve Roman çocuklarından oluşan 90 çocuğu,

Toplum Destekli Polislerden Çocuklara Yaz Kampı

Gündem   A+a-

Yaz Kampı ve İzcilik Kampı'na götürdü.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) kapsamında gerçekleştirilen "Akdeniz'in Sesi 2015" projenin Yaz Kampı ve İzcilik Kampı, kız ve erkek çocuklar için iki ayrı grup halinde düzenlendi. Gençlerin milli birlik ve kardeşlik duygularını geliştirmek, toplumsal aidiyet duygularını pekiştirmek, ruhsal ve kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, kamplar 28 Ağustos-2 Eylül 2015 ile 4-9 Eylül 2015 tarihleri arasında Aydıncık ilçesinde yapıldı.
Polis halk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yetim, öksüz ve Mersin'e göç yoluyla gelen Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları mahallelerdeki ailelere mensup 45 kız çocuğu yaz kampına, 45 erkek çocuğu ise izcilik kampına götürüldü. Kızlar, yaz kampında eğitmenler ve refakatçi personel eşliğinde yüzme, halk oyunları, dart ve satranç yarışmalarına katılarak, Aynalı Göl ve Cennet Cehennem Mağaralarını gezdiler. İzcilik kampı kapsamında yer alan erkeklere ise izcilik eğitimi verilerek, voleybol, futbol, yüzme, satranç yarışmaları ile eğlendi ve Aynalı Göl gezisine katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet