Skip Navigation Links

Karalar'dan Amatör Sporculara Profesyonel Malzeme Yardımı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,30 amatör futbol takımına profesyonel kalitede malzeme hediye etti

Karalar'dan Amatör Sporculara Profesyonel Malzeme Yardımı

Spor   A+a-

Gençlik Stadı'nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine futbol kulüplerinin yöneticileri ve sporcuların yanında milletvekilleri, meslek örgütü yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Karalar törende, "Bizim atlarımız yedi düvele karşı savaşmış ve bağısız bir ülke kurmuşlar. Bu bağımsız ülkeyi kuran ataların evlatları da her şeyin en iyisine layıktır. Bu millet, bu çocuklar kısaca halkımız her şeyin en güzeline layıktır" dedi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve seçildiği ilk günden başlayarak spora ve sporcuya ayrı bir önem verdiğini, bu sektöre hassasiyetle yaklaştığını söyledi. Karalar, spor ve sporcuyu desteklemesinin gerekçelerini şöyle sıraladı:
"Göreve seçildiğimiz günden başlayarak Seyhan Belediyesi hiç olmadığı kadar spora ve sporcuya destek veriyor. Çünkü spor çok önemlidir. Birkaç açıdan önemlidir; Birincisi spor sağlıktır. Spor güzel ahlaktır. Büyük Atatürk; 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözünü boşuna söylememiştir. Bu öylesine söylenmiş bir laf değildir. Biz evlatlarımızı bu ufukta, Atatürk'ün gösterdiği yolda yetiştirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız hem vücut açısından, hem ahlaken sağlam olsunlar istiyoruz. Çünkü bu ülke böyle insanlara ihtiyaç duyuyor. Spora ve sporcuya destek vermemizin ikinci önemli nedeni; Uyuşturucu alışkanlığının panzehirlerinden bir tanesidir spor. Türkiye'de önemli oranda uyuşturucu belası var. Hele hele aşağıdaki mahallelerimizde bu olumsuzluk olağanüstü artmış durumda. Değerli kardeşlerim, uyuşturucu kullanımı Türkiye ortalamasının üç katı Seyhan'da. Elbette uyuşturucunun panzehri olan spora biz destek vermeliydik ve veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz."
"AMATÖR SPORA DESTEK VERİYORUZ ÇÜNKÜ SÜPER LİG'DE MAÇ İZLEMEYE HASRET KALDIK"
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, amatör sporun profesyonel futbol kulüplerinin bir anlamda altyapısı durumunda olduğunu söyledi. Karalar, şöyle devam etti:
"Biz Adanalı olarak Süper Lig'de maç seyretmeye hasretiz yıllardır. Amatör spora hizmet demek; Adanaspor'a, Demirspor'a hizmet demektir. Çünkü sizler profesyonel takımlarımızın altyapısısınız bir anlamda. Neden sizlere en kaliteli malzemeyi dağıtıyoruz? Motive olun, hırslanın. İşinizi biraz daha severek yapın. Ve büyük kulüplerimize futbolcu olun diye yapıyoruz.Bizlerin sizden beklentisi odur. Buralarda yığınla futbolcu yetişsin, sahada yüreğiyle oynasın. Profesyonel kulüplerin başarılı olduğu yıllar altyapısından sporcu yetiştirdiği yıllardır dikkat edin. Ve biz sizlerin heyecanla, aklınızı kullanarak ve evvela azmederek, isteyerek bu işi yapmanızı istiyoruz.Biz sizleri bu güzelliklere teşvik etmek için yapıyoruz bu malzeme yardımını. Hepinize helali hoş olsun değerli kardeşlerim."
Konuşmaların ardından malzeme dağıtımına geçildi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törende hazır bulunan CHP Adana Milletvekili Zülfikar Tümer İnönü, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve diğer davetlilerle birlikte Gençlik Stadı'na gelen 30 ayrı amatör spor kulübüne malzeme dağıttı.
Seyhan Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 30 ayrı amatör futbol kulübüne 20'şer çiftten toplam 600 krampon, 20'şer çift dijital maç forması, şort ve tozluk, 20'şer çift antrenman forması ve her kulübe 10'ar adet futbol topu hediye etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet