Skip Navigation Links

Denizciler Esnafından Anlamlı Hareket..

Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne bağlı Denizciler Mahallesi, esnafların aldığı ortak karar ile Ay Yıldızlı Türk Bayraklarıyla donatıldı.

Denizciler Esnafından Anlamlı Hareket.. Web
TV

Gündem   A+a-

Türkiye’de birkaç aydır devam eden terör saldırıları nedeniyle tepkilerini gösteren ve terör örgütüyle mücadele eden Mehmetçik ve Emniyet Teşkilatı’na moral desteği veren Denizciler esnafı, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez öncülüğünde mahalleyi bayraklarla donattı.


Dükkanlarını ve evlerini bayraklarla donatan esnaflar da duygularını aktarırken, teröre ve destekçilerine kesinlikle izin vermeyeceklerini ifade ederek, güvenlik güçlerinin sonuna kadar yanında olacaklarını ifade ettiler.
Denizciler Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez’in öncülüğünde işyeri ve evlere bayrak asılması ise halktan büyük destek geldi.


Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne kasteden terör örgütünün hüsrana uğrayacağını belirtirken, toplum olarak kenetlenmenin tam zamanı olduğunu ifade etti.
Gelinen noktayı özetlerken, “Dostumuzu da düşmanımızı da çok seviyoruz. Dostumuzun başımızın üstünde, düşmanımızın da ayağımızın dibinde yer var” diyen Hüseyin Sönmez, Hatay halkının bir çok kültür ve medeniyeti bağrında yaşattığını hatırlatarak da, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kastetmek cür’etini gösteren çok yakında hüsrana uğrayacaklardır” dedi.

Denizciler Esnafından Anlamlı Hareket..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet