Skip Navigation Links

CHP Silifke İlçe Başkanı Uçar,Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütü olağan kongresini gerçekleştirdi

CHP Silifke İlçe Başkanı Uçar,Güven Tazeledi

Gündem   A+a-

Kongrede mevcut başkan Bünyamin Uçar, 268 geçerli oyun tamamını alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
22-23 Eylül 2015 tarihinde delege seçimlerini bütün mahallelere sandık koyarak şenlik havasında gerçekleştiren CHP Silifke İlçe Örgütü, Ekim ayında yapmayı planladığı ilçe kongresini genel merkezin oluruyla Silifke Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.
İlçe Başkanlığı seçimine tek aday olan Bünyamin Uçar'ın listesiyle gidildi. Divan başkanlığını Sakarya Milletvekili Engin Özkoç yaparken divan üyeliklerini ise Üstün Zayim ve Yusuf Buldu yaptı.
Partililerin yoğun katılım gerçekleştirdiği kongreye Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Mersin Eski Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza Öztürk, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP Mersin Milletvekili Aday Adayları, partinin delegeleri ve partililer katıldı.
CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar'ın konuşmasının ardından milletvekilleri, milletvekili aday adayları ve belediye başkanı da bir konuşma yaptı.
Kongrenin divan başkanlığını ve kapanış konuşmasını gerçekleştiren Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise, yeniden ilçe başkanı seçilen Bünyamin Uçar'ı tebrik ederken, seçimin demokratik bir ortamda geçtiğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet