Skip Navigation Links

14 Eylül’den Beri Kayıp !!!

Mavi Bisikletine Bindi ve Bir Daha Dönmedi ..

14 Eylül’den Beri Kayıp !!!

Gündem   A+a-

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Numune Evler Mahallesi’nde kaybolan 11 yaşındaki Ali Barış Akyüzlü, evinden bisikletle çıktığı evine bir daha dönmedi.
Ali Barış Akyüzlü, evinden mavi bisikletiyle 14 Eylül günü saat 11,00’da çıktı ve bir daha haber alınamadı. Hatay Dörtyol Belediyesi resmi Facebook sayfasından da yapılan duyuruda Ali Barış Akyüzlü’nün görülmesi halinde 155 Polis İmdat veya anne Güllü Balin’i araması istendi.
Bulunması için emniyet ekiplerinin seferber olduğu Ali Barış Akyüzlü için ailesi başta olmak üzere herkes yardım bekliyor.
Dörtyol Belediyesi’nin yaptığı duyuru şöyle :
KAYIP
14.09.2015 Pazartesi Günü Ali Barış AKYÜZLÜ (11 yaşında) saat 11.00'da Numune Evler Mahallesi 12. Nolu Sokak'taki evinden habersizce mavi renkli bisikletiyle çıktığı ve halen haber alınamayan ALİ BARIŞ AKYÜZLÜ'nün Annesi Güllü BALİN, çocuğunun bulunmasını istiyor.
Saygı Değer Hemşerihlerimiz resimdeki ALİ BARIŞ AKYÜZLÜ isimli çocuğu görmeniz halinde lütfen 155 Polis İmdat yada Annesi Güllü BALİN'i ait olan 0546 455 32 03 nolu telefon ile bilgi vermenizi rica ediyoruz. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet