Skip Navigation Links

BM Heyeti İskenderun'da

İsrail'in 9 Türk'ü öldürdüğü Mavi Marmara gemisinde inceleme yapmak üzere İskenderun'a gelen BM Heyeti Kaymakam Ali İhsan Su ile görüştükten sonra lim

Gündem   A+a-

İsrail’in 9 Türk’ü öldürdüğü Mavi Marmara gemisinde inceleme yapmak üzere İskenderun’a gelen BM Heyeti Kaymakam Ali İhsan Su ile görüştükten sonra limana girdi.

Birleşmiş Milletler(BM) heyeti İskenderun Limanı'nda demirleyen Mavi Marmara gemisinde incelemelerde bulunmak üzere kente geldi. İki gün İskenderun’da kalacakları belirlenen heyet ilk olarak İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından ikisi tercüman olmak üzere toplam 4 kişiden oluşan heyet polisin geniş güvenlik önlemleri altında İskenderun Limanı’na geçti. Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Ercan Liman Başkanı Ali Basut, ilçe emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve İHH görevlileri BM Heyetine eşlik ettiler.

Mavi Marmara, Gazze ve Defne Y gemilerinde incelemelerde bulunacak heyetin iki gün İskenderun’da kalacakları öğrenildi. Basın mensuplarının limana alınmadıkları incelemeler sonucunda heyet’in raporu tamamlamak üzere Ankara’ya döneceği öğrenildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet