Skip Navigation Links

Yüksel Mutlu,Pazar Yeri İncelemelerine Başladı

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, pazar yeri incelemelerine başladı

Yüksel Mutlu,Pazar Yeri İncelemelerine Başladı

Gündem   A+a-

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde kurulan pazar yerleri ve bunlara ilişkin sorunların çözümüne yönelik çalışmalara hız verdi. Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin olarak Mersin Pazarcılar Esnaf Odası yönetici ve üyeleriyle toplantıda buluşan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, toplantıda konuşulan sorunları yerinde tespit etmek ve pazarcı esnafı ile vatandaşların şikayet, talep ve isteklerini dinlemek amacıyla pazar yerlerinde incelemelere başladı. Çilek Mahallesi 134. Caddede kurulan pazar yerinde yapılan incelemeye, Mutlu'nun yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Sakıp Kolancı, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası yetkilileri ve zabıta müdürü de katıldı.
Çilek Mahallesi'nde cadde üzerine kurulan pazar yolunun genişletilmesini isteyen esnafla bir görüşme yapan Mutlu, söz konusu pazarın ana cadde üzerinde kurulduğunu belirterek, yol çalışmalarıyla ilgili yetkinin Büyükşehir Belediyesinde bulunduğunu ve konuyla ilgili olarak Büyükşehir yetkilileriyle temas kuracaklarını ifade etti.
Seyyar satıcıların pazar yerlerinden uzaklaştırılmasına ilişkin talebi değerlendiren Mutlu, "İki tarafı da mağdur etmeyecek bir çözüm üretmeye çalışıyoruz. Pazarcı esnafımız, seyyar satıcılardan dolayı haksız rekabet yaşandığını dile getiriyorlar. Bu konuda çalışmalarımız sürecek ve en kısa zamanda çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Yine daha önce de ifade ettiğimiz gibi sabit semt pazarı için yer arayışımız devam ediyor" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet