Skip Navigation Links

BBP'liler Türk-Kürt Kardeşliği İçin Otogarda Karanfil Dağıttı

Mersin'de Büyük Birlik Parti'liler,terörü protesto etmek ve Kürt-Türk kardeşliğine vurgu yapmak amacıyla otogarda Güney ve Güneydoğu'ya giden

BBP'liler Türk-Kürt Kardeşliği İçin Otogarda Karanfil Dağıttı

Gündem   A+a-

Otobüslerdeki yolculara gül ve karanfil dağıttı.
Mersin Otogarı'ndaki etkinlik öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, küresel emperyalist güçlerin taşeron örgütü olan PKK'nın son dönemdeki saldırılarında, 130 polis, asker ve vatandaşın şehit olduğunu söyledi. BBP ve Alperen Ocakları olarak yaşanan bu olaylar karşısında sağduyulu davranıp sokaklara inmediklerini ve asla inmeyeceklerini vurgulayan Kartal, "Biz BBP olarak Kürt'e ve Güneydoğu'ya bakınca PKK'yı, Öcalan'ı görenlere inat, Kürt kardeşimize bakınca kitabı bir olan, kıblesi bir olan, secdesi bir olan, peygamberi bir olan ve Allah'ı bir olan kardeşlerimizi görüyoruz" dedi.
Mersin'de de her etnik kökenden vatandaşın bir arada kardeşçe yaşadığına dikkat çeken Kartal, "Mersin'in huzurunu kaçırmak isteyenlere asla müsaade etmeyerek Kürt kardeşlerimize, Güneydoğu ve Doğu'ya giden kardeşlerimize burada gül ve karanfil veriyoruz. Biz hep şunu söylüyoruz; PKK ve Kürt kardeşlerimizi bir birinden ayırmadan asla PKK terör örgütünü bitiremeyiz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve Mustafa Destici başkanın söylediği gibi, biz aynı kilimin desenleriyiz. Kürt kardeşlerimizle kıyamete kadar bir ve beraber olmaya yeminliyiz. Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da bir olanlar, bugün de bir olarak PKK'ya gereken dersi verecektir. PKK hiçbir zaman Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olmayacaktır. Biz terör örgütüne ve HDP'ye inat Kürt kardeşlerimizi PKK'ya da HDP'ye de bırakmayacağız" diye konuştu.
Açıklamanın ardından Kartal ve beraberindekiler, öncelikle Doğu ve Güneydoğu'ya giden otobüsteki yolcular olmak üzere, otogardaki tüm yolcu ve çalışanlara gül ve karanfil dağıttı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet