Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyrantepe Konutlarında Son Hazırlıklar

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe mahallesinde yapılan bin 700 konutun yakında,hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak

Seyrantepe Konutlarında Son Hazırlıklar

Yaşam   A+a-

Daireleri gezen vatandaşlar, "Bizi mağdur etmeden bu evleri bize sunan belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Şehitkamil ilçesinde başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesiyle vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına önemli çalışmalar yapan Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu üzerinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların mağdur olmamaları için Seyrantepe'de yaptığı bin 700 konut ile aileleri ev sahibi yapıyor. Konutların çevre düzenlemesi ve çocuklar için yapılan parklar tamamlandı. Konutların son rötuşları devam ederken daire almaya hak kazanan aileler evlerini gezdi.
"ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KALİTELİ BİR YAŞAM SUNUYOR"
Evlerini gezen vatandaşlar, "Gecekondu evlerimizi kentsel dönüşümle Şehitkamil Belediyemize verdik ve yerine Seyrantepe'de kaliteli bir şekilde yapılmış dairelerden almaya hak kazandık. Bu konut fırsatından herkesin faydalanmasını istiyoruz" dedi. Binaların çok kaliteli inşa edildiğini anlatan vatandaşlar, "Bizim gibi buraya gelen herkesin memnun bir şekilde ayrıldığını görüyoruz. 3+1 olan evlerimizi geniş ve modern bir şekilde yapmışlar. Binaların mimarisine baktığımızda zaten çok güzel yapıldığı ortadadır. Mutfağı, balkonu, salonu evin her yeri son derece titizlikle tasarlanmış. Önümüzdeki aylarda konutların teslim edileceğini düşünüyoruz. Konutlarımızın bahçesinde üç park var. Engelliler için ayrı bir park var. Çevre düzenlemesinde son aşamaya gelindi. Alt yapısı bitmiş ve son rötuşlar yapılıyor. Bu konutları yapandan emeği geçenden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş