Skip Navigation Links

Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklar Başladı

Şahinbey Belediyesi,yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için ilçe genelindeki

Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklar Başladı

Gündem   A+a-

Kurban kesim ve satış noktalarını belirledi.
Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde 7 noktada kurbanlık hayvan satış, 12 noktada ise kurban kesim noktası belirledi. Satıcı ve alıcıların temiz bir ortamda kurbanlık alış-verişinin yapılması için kurbanlık hayvan satış noktalarının temizleyen Şahinbey Belediyesi'ne bağlı ekipler, satış süreci boyunca da denetim yaparak alanların temiz kalmasını sağlayacak.
Konuya ilişkin açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Kurbanlık hayvan satış ve kurban kesim alanlarımız belirlenmiş durumda. Öncelikle kurban satış alanları ve çevresini temizleyerek, kullanım için hazır hale getirdik. Bu yıl ki kurban satış noktalarımız, Atatürk Lisesi bitişiğinde bulunan Köylü Garajı, Bozoklar Mahallesi 1 nolu Sanayi Caddesi Mehmet Küçükparmak İlköğretim okulu arkası, Kahvelipınar Mahallesi Özdemir Caddesi ile 77 nolu caddenin kesiştiği boş alan, Kolejtepe Mahallesi, İnönü Caddesi, Keleşhoca Mağarası içi, İstiklal Mahallesi, 140 nolu cadde ile 150 nolu caddenin kesiştiği yerde bulunan boş alan, Yeditepe Mahallesi Deniz semt pazarı yanındaki boş alan ve Karataş Mahallesi 418 nolu caddedeki petrol istasyonu yanı olarak belirlendi" dedi.
Başkan Tahmazoğlu, her zaman olduğu gibi, Kurban Bayramı öncesi ve bayram günü Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mesai saati gözetmeksizin işleri başında olacağını da sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet