Skip Navigation Links

Hüseyin Sözlü Kurban Vekaletini Kızılay'a Verdi

Türk Kızılayı'nın Güvenli Kan Temini Projesi ve Türkök Projesi başta olmak üzere tüm çalışmalarına destek veren Adana Büyükşehir

Hüseyin Sözlü Kurban Vekaletini Kızılay'a Verdi

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kurban vekaletini de Türk Kızılayı'na vererek bağışta bulundu.
Türk Kızılayı'nın milletimizin oluşturduğu büyük bir iyilik hareketi olduğunu söyleyen, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, "Kızılay, olağan ve olağanüstü durumlarda ihtiyacı olan insanların yardımına koşmuştur ve bugün de bu misyonu devam ettirmektedir. Bize düşen ise yapılan güzel çalışmalara destek olmaktır. Tüm hemşehrilerime de Türk Kızılayı'nın kurban kampanyasına bağışta bulunmalarını tavsiye ederim" dedi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'da, "Adanamızın Valisi ve Belediye Başkanı vekaletini Türk Kızılayı'na vermiş oldu. Bizleri her çalışmamızda destekleyen başkanımıza teşekkür ediyorum. Kampanyaya duyulan ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir" diye konuştu.
Kızılay'ın kurban bağışlarında, isteğe bağlı olarak yurt içi veya yurt dışında yapılan kesimlerde vekaletlerin okunması, hayvanın sağlıklı olması ve hijyen koşullarına çok dikkat edildiğini, geçtiğimiz yıl yurt dışı hisseleri yoğun talep gördüğü için kontenjanın dolduğunu belirten Saygılı, "Bu yıl daha da büyük bir talep gözlenmektedir. Bu nedenle bağışta bulunmak isteyenlerin son günleri beklemeden şubemize başvuru yapılması yararlı olacaktır" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet