Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mersin'li Hakemler Sezonu Açtı

Mersin'de 2015-2016 sezonunda amatör ve profesyonel liglerde görev alacak hakemler ve gözlemciler

Mersin'li Hakemler Sezonu Açtı

Sağlık   A+a-

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin Şubesi'nin (TFFHGD) düzenlediği törenle sezonu açtı. Tören, yeni sezonun hakem ve gözlemcilere hayırlısı olması amacıyla kurban kesimiyle başladı.
Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleşen törene, TFFHGD Mersin Şube Başkanı Abuzer Bilen, Türkiye Futbol Federasyon Bölgesel Kurulu Üyesi ve Süper Lig Mersin Bölgesi Gözlemcisi Kadir Tozlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Ali İhsan Yaya, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mithat Ertaş ile çok sayıda hakem ve gözlemci katıldı.
Törende bir konuşma yapan TFFHGD Mersin Şube Başkanı Abuzer Bilen, güzel icraatlar yaparak derneğe kurumsal bir kimlik kazandırmak istediklerini belirterek, TFFHGD derneğinin sponsorluğunu üstlenen Denizler Group'a teşekkür etti. Bilen konuşmasına şöyle devam etti: "Ben farklı bir dernek başkanı olacağım. Hedefimiz Süper Lig'e hakemler kazandırmak. 2015-1016 sezonu tüm hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz için hayırlı uğurlu olsun."
85 hakem ve 35 gözlemci ile sezon açılışının yapıldığı törende açıklama yapan Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Ali İhsan Yaya, "Mersin, yetiştirdiği hakemlerle profesyonel ligde ismini duyurmuş bir şehirdir. Fakat günümüzde bu isimleri duyamıyoruz. Ben genç arkadaşlarımızdan teslim aldıkları bayrağı en ileri götürmelerini istiyorum" dedi.
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mithat Ertaş ise fair play çerçevesinde bir lig olmasını istediğini ifade ederek, tüm hakem ve gözlemcilere başarılar diledi.
Tören, plaket takdimi ve kokteyl ile sona erdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş