Skip Navigation Links

Bay Gezer’le Güzelleşin..

Yenişehir Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir süredir faaliyet gösteren Bay Gezer Erkek Kuaförü

Bay Gezer’le Güzelleşin.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

düzenlenen görkemli bir törenle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Bir süredir bölge halkına hizmet veren Bay Gezer Erkek Kuaförü'nün açılış törenine
İskenderun Belediyesi Başkan Vekili Levent Duman, CHP Arsuz ilçe Teşkilat Başkanı Faik Çekin, CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Bay Gezer Erkek Kuaför Salonu'nun açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkan Vekili Levent Duman, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar, Kuaför sahibi Gezer Yeşilgün'ün eşi CHP Arsuz İlçe Sekreteri Eda Yeşilgün kesti.

Kurdele kesiminde söz alan CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, "Gezer kardeşimiz burada çok estetik bir erkek kuaför salonunu açıyor. Uzun yıllar Suudi Arabistan'da çalıştıktan sonra bizim ısrarımızla Türkiye'ye geldi ve kendi memleketinde böyle bir işyeri açmaya karar verdi ve iyide bir karar verdi. Salon çok şık, sizde içeriyi gezdiğinizde hemfikir olacaksınız" dedi

Bay Gezer Kuaför Salonu sahibi ve işletmecisi Gezer Yeşilgün açılışa katılan misafirlere teşekkür etti ve yeni yerlerinde müşterilerine daha iyi bir hizmet için çalışacaklarını belirtirken, müşteriye kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını, bu kapsamda en kaliteli ürünleri tercih ettiklerini belirtti.

Sadece kadınların değil aynı şekilde erkeklerinde dış görüntüsüne önem verdiği günümüzde, insanın iç güzelliğinin dışa yansımasını sağlayan erkek kuaför salonlarının arasında  donanımlı, hijyenik ve doğal ürünleri barındıran Bay Gezer Erkek Kuaförü, bakımına düşkün ve hijyene önem veren müşterilerini bekliyor.

Bay Gezer’le Güzelleşin..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet