Skip Navigation Links

Zorunlu İhtiyaç 75 Kuruş

Ya eve kadar bekleyeceksin ya da 75 kuruş'u vereceksin. 2'Nolu Belediye Halk Gazinosunda umumi tuvalet ücretleri yüzde 50 zamlandı.

Gündem   A+a-

Ya eve kadar bekleyeceksin ya da 75 kuruş’u vereceksin. 2’Nolu Belediye Halk Gazinosunda umumi tuvalet ücretleri yüzde 50 zamlandı.
Yüzde 50’lik zamma tepki gösteren vatandaşlar “Belediye halk gazinosunda tuvaletlerin ya ücretsiz olması gerekiyor ya da çok cüzi miktar talep edilmesi gerekiyor. Yüzde 50’lik zammı neye göre uyguluyorlar” diye sitem ettiler.
2’Nolu Belediye Halk Gazinosunda artan sıfır maliyet için tuvalet ücretlerine yüzde 50’lik bir artış yapılarak 75 kuruşa çıkarıldı. Belediye Halk gazinosunda tuvalet ücretsiz olması gerekirken yapılan zamma anlam verilemiyor. Bu zam vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanırken “Çayı 50 kuruş’a içiyoruz ama tuvalet 75 kuruş! Bu nasıl bir mantık? Günümüz şartlarında kullanımı zorunlu olan Akaryakıt ürünlerine bile bu kadar zam yapılmıyor. Hiç bir maliyeti olmayan ve hiç bir ekstra bir özelliği olmayan umumi tuvalet halk gazinosunda nasıl oluyor da bu kadar zam yapılabiliniyor?
 
Ayrıca, neden bu kadar zam yapıldı? Şeklinde soru sorduğumuz zaman, işinize gelirse diye bir cevapla karşılaşıyoruz. Görevliye başka bir şey soramıyor ve söyleyemiyoruz. Çünkü alınan cevaplar hiç hoş olmayan bir türden veriliyor. Herhalde ısrar edilirse dayak yemek kaçınılmaz olur. Kısacası kaba kuvvetle belediye halk gazinosu işletiliyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet