Skip Navigation Links

Üstün Zekalı Öğrencilere Nuri Üysen Umudu..

Türkiye’de üstün zekalı çocukların yetenek alanlarına göre eğitim aldıkları Bilim Sanat Merkezleri’nden

Üstün Zekalı Öğrencilere Nuri Üysen Umudu..

Eğitim   A+a-

bir tane de İskenderun’a açılıyor.
Geçici olarak İskenderun OSB’nin Mustafa Kemal Mahallesi  Cemevi arkasında bulunan ana okulunun  yerinde öğretime başlayacağı öğrenilen Üstün Zekalı öğrencilerin eğitim alacağı Bilim Sanat Merkezi ile ilgili herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi isteniyor.
Tam da bu sırada eğitim gönüllüsü emekli öğretmen İşadamı Nuri Üysen’in bu konuda da taşın altına elini koyduğu öğrenildi.
Özellikle Modern Evler  Mahallesi’nde 24 derslikli okul yaptıracak olan Hayırsever İşadamı Nuri Üysen’in Bilim Sanat Merkezi için de 10 derslikli bir bina yaptırmasının söz konusu olduğu öğrenildi.
İskenderun’a kazandırdığı yatırımlar ve hayır işleriyle adından sıkça söz ettiren İşadamı Nuri Üysen’in Modern Evler Mahallesi’nde kendi arazisi üzerinde yaptırmayı taahhüt ettiği 24 derslikli okulun yanına üstün zekalı çocukların eğitim göreceği Bilim Sanat Merkezi için 10 dersliğin yeterli olduğu, ancak İşadamı Nuri Üysen’in projeyi 15 derslikli olarak düşündüğü edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Üstün zekalı çocukların eğitimi için büyük önem arzeden Bilim Sanat Merkezi, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek bilim insanlarını yetiştirmesi açısından da büyük önem arzediyor.
Nuri Üysen’in 24 derslikli okul, 15 derslikli Bilim Sanat Merkezi ve ardından sahibi olduğu Yükseliş Koleji binasını da Modern Evler Mahallesi’ndeki arazisine yapmayı planlayınca, ortaya büyük bir eğitim kampüsü çıkacak olması herkesi fazlasıyla sevindirdi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet