Skip Navigation Links

Esnaf Odaları,Taziyelerini İletti

Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül başkanlığında meslek odaları temsilcilerinden oluşan heyet

Esnaf Odaları,Taziyelerini İletti

Gündem   A+a-

Vali Süleyman Tapsız ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin'i ziyaret ederek, son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için başsağlığı dileğinde bulundular.
Ziyarette bir konuşma yapan Vali Süleyman Tapsız, milletin birlik ve beraberliğini yok etmeye yönelik menfur saldırıların asla amacına ulaşamayacağının altını çizerek, "Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.
Valilik Binasında Yavuz Sultan Selim Toplantı salonunda Oda Temsilcileri ile bir araya gelen Vali Tapsız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, devletimize güven ve desteklerini ileten, milletçe birlik ve beraberliğin güzel örneklerini veren oda temsilciliklerine teşekkürlerini iletti.
KESOB Başkanı Ömer Sevengül, daha sonra Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin'i ziyaret ederek, son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için başsağlığı dileğinde bulundu.
KESOB Başkanı Ömer Sevengül, taziye ziyaretinde bulunmak ve devlete olan bağlılıklarını bildirmek için ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, "Son günlerde artan terör olayları nedeniyle vatan evlatları şehit olmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, bu terör belasını bertaraf edecek durumdadır. Devletimiz, polisimize, askerimize, doktorlarımıza, vatandaşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil vatandaşlara kurşun sıkan ve ortalığı yakıp yıkan insanlıktan ders almayan bu Vandallar ile eli kanlı teröristlere haddini bildirecek kapasitededir. Bu ülkede 'kürt' sorunu yoktur. Terör sorunu vardır. Kilisli esnaflar olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Dün olduğu gibi bugünde yarında devletimizin ve milletimizin yanında olacağız" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet