Skip Navigation Links

Araban Belediyesi Esnaf Ve Vatandaşlara Türk Bayrağı Dağıttı

Türkiye'de artan terör olaylarına tepki gösteren Araban Belediyesi,ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlara bin 500 civarında Türk Bayrağı dağıttı

Araban Belediyesi Esnaf Ve Vatandaşlara Türk Bayrağı Dağıttı

Gündem   A+a-

Araban Belediyesinden yapılan açıklamada, ''Türkiye'de yaşanan terör olayları nedeniyle Dağlıca'da 16 askerimiz, Iğdır'da 13 ve Mardin'de 1 polisimiz şehit oldu. Emniyet güçlerimize karşı yapılan terör örgütü tarafından yapılan hain saldırılar sonunda hayatlarını kaybeden kahraman asker ve polis şehitlerimiz için tüm yurt genelindeki tepkiye Araban Belediyesi olarak da ilçe merkezimizdeki esnaf ve vatandaşlarımıza bin 500 adet Türk Bayrağı dağıttık'' denildi.
Türk Bayraklarını Zabıta ekiplerinden alan esnaf ve vatandaşlar bayrağa saygısını ve sevgisini bayrağı öpüp başlarına koyarak gösterdi. Bayrakları alan esnaf ve vatandaşlar, ''Son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle birlik ve beraberlik için çok anlamlı bir hizmet. Türk halkı olarak ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüp her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Kürt Türk her zaman kardeştir. Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü, Kürt Türk kardeşliği devam ettiği sürece ülkemizin bir karış toprağına zarar gelmez. Ülkemizin bütünlüğü için her zaman olduğunda bu gün daha fazla birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet