Skip Navigation Links

Başkan Savaş'tan Kritik İnfial Uyarısı..

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ülkemizi son süreçte yasa boğan menfur terör saldırıları nedeniyle

Başkan Savaş'tan Kritik İnfial Uyarısı..

Gündem   A+a-

toplumda oluşabilecek infialin karanlık odaklara hizmet edebileceği uyarısında bulundu.

Başkan Savaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ülkemizde genel seçimler sonrasında sistematik olarak oluşturulmaya çalışılan kaos ve güvensizlik ortamında güvenlik güçlerimize yöneltilen hain saldırılardan prim yapan terör örgütü, Türkiye'nin her tarafında karışıklıklara meydan verecek provokasyonlara başvurmaktadır. Neredeyse her gün gelen şehit haberlerinin yüreğimizi yakarak bizleri duygusal tepkilere sevk edeceği hassas bu ortamda, terör örgütü ve yandaşlarının ekmeğine yağ sürecek şiddet eylemlerine başvurulması ülkemizi iç savaş ortamına sürükleme fırsatı bekleyenlerin zaferi olacaktır.

BUGÜN BİR OLMA, SAĞDUYU VE AKLI SELİMLE HAREKET ETME VAKTİDİR

Bugün, tüm hırslarımızı bir kenara bırakarak yüzyıllardır süregelen Anadolu'nun kardeşlik ve hoşgörü iklimini hatırlama ve bu minvalde ülkesinin bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan şehitlerimizin emanetine her zamankinden daha fazla sahip çıkma vaktidir.

Bugün, her siyasi görüşün aklı selim davranarak teröre ve destekçilerine karşı bir olma ve ülkesini kaosa sürükleme fırsatı kollayanlara Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bir bütün olduğunu bir kez daha hatırlatma vaktidir.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet