Skip Navigation Links

10 Yaşında 10 Madalya!

Bu çocuk tam bir gurur tablosu oluşturuyor.. Başarıya doymuyor ve 6 yaşından beri girdiği her müsabakada madalya veya başarı belgesi alıyor..

Gündem   A+a-

 
 Bu çocuk tam bir gurur tablosu oluşturuyor.. Başarıya doymuyor ve 6 yaşından beri girdiği her müsabakada madalya veya başarı belgesi alıyor..
 
10/" target="_blank">10 Yaşında 10 Madalya!
İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu, bölgede su sporlarının gelişmesinde ve yetenekli çocukların keşfedilmesine olanak sağladı.
Resmi yarışlarda derece alan çocuklar, gelecekte Türkiye’yi uluslar arası arenada temsil edecek kadar iyi yetiştiriliyor..
Yüzme İhtisas Spor Kulübü Sporcusu Mehmet Gündel, henüz 10 yaşında olmasına rağmen madalyaya doymuyor.
Sırtüstü, kurbağalama veya serbest.. Fark etmiyor..
İskenderun Beş Temmuz İlköğretim Okulu 4’ncü sınıf öğrencisi Mehmet Gündel, geçtiğimiz Pazar günü yapılan müsabakalarda tüm dallarda birinci olarak hocası Murat Kaptanoğlu başta olmak üzere babası Ferit Ali Gündel’in göğsünü kabartmaya devam ediyor..
Altı yaşından bu yana yüzme sporunu bir yaşam biçimi olarak gören Mehmet Gündel, babası Enerji Ber-Sen Hatay İl Başkanı Ferit Ali Gündel başta olmak üzere herkesten büyük destek görüyor. Henüz 10 yaşında ama 10’un üzerinde madalyası ve başarı belgesi olan Mehmet Gündel, gelecekte Türkiye’yi uluslar arası arenada temsil ederek milli marşımızı yüzlerce kez okutmak istiyor..
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet