Skip Navigation Links

Kilis'te Terör Olayları Protesto Edildi

Memur-Sen'e bağlı sendikalar tarafından basın açıklaması yapılarak son terör saldırısı protesto edildi

Kilis'te Terör Olayları Protesto Edildi

Gündem   A+a-

Şehitler Parkında toplanan Memur-Sen'e bağlı sendikalar adına açıklama yapan Ali Genç, başta Dağlıca olmak üzere ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milletimizi derinden sarsan eli kanlı terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınayarak lanetlediklerini ifade etti. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileyen Genç, "Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, ister PKK ister IŞİD ister DHKP-C'den gelsin; terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi.
7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında oluşan siyasi belirsizliği, kirli emelleri ve alçakça planları için kullanan terör örgütlerinin masum insanları hedef seçip katliamlara başladığını ifade eden Genç, şöyle konuştu:
"20 Temmuz 2015 günü Suruç'ta 32 gencimizin karanlık eller tarafından haince öldürülmesinin ardından PKK terör örgütünün asker ve polislerimize yaptığı saldırılarla Türkiye yeniden terör sarmalının içine çekilmiştir. Analar ağlamasın, ocaklar sönmesin ve kardeşlik hukuku gelişsin mottosuyla başlatılan milli, kardeşlik sürecinde yeni katliamlar yapmak, kan ve gözyaşı siyasetini devam ettirmek için planlar yapan PKK terör örgütü, haince saldırılarıyla milletimizin birliğine ve dirliğine tuzak kurmuş, toplumun birlikte yaşama umuduna kurşun sıkmıştır. İçeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin adları, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, Yeniden Büyük Türkiye'yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecekler, gelecek umutlarımızı söndüremeyecekler. Gün, büyük Türkiye'nin önünü kesmek, milletimizin moralini bozmak, kardeşlik hukukunu bitirmek için saldırılar yapan terör örgütlerine, terör örgütlerine silah dahil lojistik destek veren yabancı güçlere, eli kanlı terör örgütlerinin reklamını yapan medya ve sivil toplum kuruluşlarına karşı birlik olma, ortak hareket etme ve kararlı mücadele verme günüdür. Gün, 'Bir insanın ölümü bütün insanlığın ölümüdür' anlayışına sahip olanların, teröre karşı topyekun el ele, omuz omuza olma günüdür. Gün, şehitlerimizin, gazilerimizin ailelerini ve tüm terör mağdurlarını yalnız bırakmama günüdür. Gün, dünyada ve bölgemizde itibarı yükselen, bu yolda emin adımlarla ilerleyen güçlü ve lider Türkiye'ye destek verme günüdür."
Basın açıklaması sırasında "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atıldı, tekbir getirildi, basın açıklaması yapanlar daha sonra olaysız dağıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet