Skip Navigation Links

AK Parti’de Teşkilat Halil Demir’le Güç Birliği Yaptı..

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir,1 kasım erken genel seçimleri çalışmaları kapsamında hızlı ve etkili adımlar atmaya devam ediyor.

AK Parti’de Teşkilat Halil Demir’le Güç Birliği Yaptı.. Web
TV

Gündem   A+a-

Düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana ilçe başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, meclis üyeliği ve daha bir çok görevde bulunmuş isimleri biraraya getiren Halil Demir, 7 Haziran seçimlerinde söylediklerini bir kez daha tekrarlarken, AK Parti’nin İskenderun adayını yenilemesinin bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

AK Parti İskenderun’un iskeletini oluşturan kemik kadronun katıldığı basın toplantısında açık ve net konuşan Halil Demir, “İskenderun milletvekilinde bulunması gereken özellikleri şöyle sıraladı: O zaman da söylemiştim, şimdi de aday adaylığımdan dolayı söylüyorum, İskenderun bölgemizde milletvekimizin mutlaka yenilenmesi lazımdır.

-Bu bölgeyi gayet iyi bilen,

-Vatandaşlarımızın arasında ayrım yapmadan, samimiyetle onların hizmetine koşan,

-Teşkilatımızda emeği olan,

-Ak Parti teşkilatlarımıza gerekli değeri vererek, onların her türlü talep ve sıkıntılarımızda samimiyetle yanında olan,

-Partimizin kuruluşundan bu güne kadar geçmişte görev alan arkadaşlarımıza karşı ahde vefayı bilen bir milletvekili istiyoruz.

İşte yukarıda milletvekilinde olması gereken meziyetlere inşallah bu sefer genel merkezimiz hassas olacak ve bölgemizde gerekli değişikliği yapacaktır.” Dedi.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin oylarının 2 milletvekili adayına rağmen yüzde 35’e düştüğünü belirten AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir, 2011 seçimlerinden bu yana kan kaybının sürekli olarak artmaya devam ettiğini söyledi.

Halil Demir, bölgede karşılığı olan bir adayla 1 Kasım seçimlerine girildiği takdirde de oyların yüzde 45’e çıkacağına olan inancını dile getirdi.

Halil Demir şöyle konuştu: “7 Haziran seçinlerinde bölgemizde değişiklik yapılmadı, ayrıca bölgemizi hiç tanımayan bir kardeşimizde 4. sıradan milletvekili adayı yapıldı. Bölgemizin oyları yüzde 35’e düştü ve CHP birinci parti oldu. Yani bölgemiz 2011 genel seçimlerinden itibaren sürekli Ak Parti oyları olarak kan kaybetti.

İskenderun bölgemizin sağ seçmen olarak tabanı; yüzde 70’lerde. Eğer ki bölgemizde karşılığı olan bir adayı partimiz 1 Kasım’da aday olarak gösterirse Ak Partimizin oyları yüzde 40-45’lere çıkacaktır. Bunu başaracağımıza inanıyor ve size söz veriyorum.

Burada bulunan partili arkadaşlarıma sesleniyorum; Sizler Halil Demir’i en iyi bilenlersiniz. 15 yıllık Azganlık beldesinin belediye başkanlığını yaptım. Partimizin kuruluşu aşamasında belediye başkanı olarak içerisinde bulundum. Teşkilatlarımızın bütün ihtiyaçlarına imkanlarım ölçüsünde koştum. Partimizin bütün organizasyonlarında hep birlikte olduk. İyi günde, kötü günde her zaman kader birliği yaptık. Partimizin ilkelerinden hiç taviz vermedik. Sizleri ve vatandaşlarımızı bilerek, hiç kırmadık ve üzmedik.

Allah ksmet ederse, bölgemizin milletvekili adaylığı bize nasip olursa size namus ve şeref sözü veriyorum;

-Vatanımızın, milletimizin, bölgemizin menfaatları için gece gündüz çalışacağım

-Siz teşkilat mensuplarımıza samimiyetle yaklaşıp, her türlü sorunların çözümünde sizinle beraber olacağıma.

-Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olacağım.

-Vatandaşlarımızın arasında hiç ayrım yapmadan hizmetlerimi götüreceğim.

-Milletvekilliğinin milletin emaneti olduğunun hep bilincinde olacağım.

-Saygıdeğer basın mensupları; Sizlerde beni yakından tanıyan arkadaşlarsınız. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bir milletvekilinden vatandaşların, parti teşkilatlarının, yerel basının, sivil toplum örgütlerinin neler istediğini en iyi bilenlerdenim. Çünkü masanın o tarafında da bulundum, kısmet olurda bu tarafında da bulunacağım. Sizlerden talebim bu söylediklerimi bir tarafa not almanız. Milletvekilliği kısmet olduğunda, söylediklerimin dışına çıkarsam bunları yüzüme haykırmanız olacaktır.

AK Parti’de Teşkilat Halil Demir’le Güç Birliği Yaptı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet