Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Antakya Atatürk Caddesi Rahat Nefes Aldı

HATSU,çökme ve tıkanma meydana gelen kanal hatlarına müdahale ederek sorunları gidermeye devam ettiğini bildirdi.

Antakya Atatürk Caddesi Rahat Nefes Aldı

Gündem   A+a-

Kanalizasyon hatlarında var olan sorunların çözülmesi ve altyapısız mahalle bırakmama adına çalışmaların dört koldan sürdüğünü belirten Genel Müdürlük, ekiplerin merkez ilçe Antakya’da bulunan ana arterlerden Atatürk Caddesi’nde meydana gelen kanal çökmesi ile tıkanmasına müdahalede bulunarak çevre kirliliğinin ve kötü kokuların önüne geçilmesiyle birlikte vatandaşın rahata kavuştuğunu bildirdi.

 

İdare, çöken kanalın tamamen çıkarıldığını ve yerine 30 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini belirterek, yapılan çalışmayla birlikte özellikle cadde esnafının da rahat nefes aldığını kaydetti.

 

Kanalizasyon hattı bulunmayan mahalle ve sokakların tespit edilmesiyle birlikte projelerin üretildiğini belirten İdare, kanalizasyonsuz mahalle bırakmama adına yapılan projelerin ivedi bir şekilde uygulandığını ve eksiklerin giderildiğini vurguladı.

 

ALO 185 su ve kanal arıza bildirim hattı üzerinden gelen şikayet ve taleplerin de ivedi bir şekilde ilgili birimlere iletildiğini belirten HATSU, kanalizasyon arızaları,  içmesuyu arızaları ve kayıp-kaçakla mücadele gibi konulardaki çalışmalarda vatandaşların menfaatini düşünerek hareket ettiklerini kaydetti.

 

Kanayan yaralarına çare olmalarından dolayı HATSU’ya teşekkür eden cadde sakinleri ise, vatandaşlara rahatsızlık veren sorunun giderilmesinden ötürü memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

 

İdare, yürütülen kanal çalışmasında 2 kepçe, 1 kanal açma aracı ve 5 personelin görev yaptığını açıkladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş