Skip Navigation Links

Anadolu 500'de Tiryaki Agro Liderlik Koltuğunda

Ekonomist Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucu Anadolu'nun Büyük 500 Şirketi 2014 yılı sonuçları açıklandı

Anadolu 500'de Tiryaki Agro Liderlik Koltuğunda

Ekonomi   A+a-

Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Anadolu 500 Araştırmasında Tiryaki Agro, gösterdiği performansla bu yıl birincilik koltuğuna oturdu.
Gaziantep'te küçük bir mercimek işleme tesisiyle ticari hayatına başlayan Tiryaki Agro Gıda, Anadolu 500'de bu yıl birincilik koltuğuna oturan şirket oldu. 2009'da listeye 12.sıradan giren ve son iki yıldır ikinci sırada yer alan şirket 2013'te 2 milyar 853 milyon olan cirosunu 2014'te 2 milyar 995 milyon TL'ye çıkararak listede en üst sıraya ulaşmayı başardı.
Tiryaki Agro Gıda CEO'su Süleyman Tiryakioğlu yaptığı değerlendirmede, "Şirket değerlerinin tüm süreçlerinde ön planda tutulması, çalışanlar tarafından özümsenmesi ve benimsenmesi bizi farklılaştırıyor. 2010 yılı sonrasında kurumsallaşmaya yapılan yatırımlar ile 2011-2013 yılları arasında tamamlanan üretim ve depolama yatırımları etkin risk yönetimi kurumsal ortaklar, profesyonel yönetim ve sektör odaklı çalışmamızda diğer öne çıkan özelliklerimiz diyebiliriz" dedi.
Tiryakioğlu, "Tiryaki Agro'nun hem Türkiye'nin gıda ticareti alanında en büyük firması hem de uluslararası ticarette yerini büyüten ve sağlamlaştıran bir firması olmak için gerekli tüm altyapı ve dönüşümün gerçekleştirdik" dedi.
Şirketin ilgili alanlarında yetkin profesyoneller tarafından da yönetildiğine sözlerine ekleyen Süleyman Tiryakioğlu, kurumsallaşmanın şirkette kattığı pozitif çalışma ortamının ve iş süreçlerinin yeniden dizayn edilmesinin başarılı iş sonuçlarını getirmede önemli katkı sağladığını da belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet