Skip Navigation Links

Hakkari Dağlıca'da Hain Pusuda Şehit ve Yaralılar Var

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı.

Hakkari Dağlıca'da Hain Pusuda Şehit ve Yaralılar Var

Yerel   A+a-

Olay yerinden şehit ve yaralı haberleri geliyor.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesi Gürkavak mevkisi Rahmo Tepesi güneyinde bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı. Meydana gelen patlama ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında çıkan çatışmalarda şehit ve yaralıların olduğu belirtildi. Yaralıların Hakkari ve Van'daki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

 

ŞEHİT HABERLERİ GELİYOR, OPERASYON BAŞLATILDI

Olay, bugün Yüksekova'nın Dağlıca bölgesinde meydana geldi. Zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın, PKK'lılar tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. Meydana gelen patlamada ve ardından bölgede hava destekli başlatılan operasyon sırasında çıkan çatışma nedeniyle şehit ve yaralıların olduğu belirtildi. Operasyona özel birliklerin de katıldığı ifade ediliyor.

 

VALİ KONUŞTU: ŞEHİT VE YARALILAR VAR

Bu arada konuyla ilgili ilk resmi bilgiyi Hakkari Valisi Yakup Canpolat verdi. İHA'nın telefonla ulaştığı Hakkari Valisi Canbolat, şehit ve yaralıların olduğunu söyledi.

 

BAŞBAKAN PROGRAMINI YARIDA KESTİ

Olayın ardından Başbakan Davutoğlu, Konya'daki programını yarıda kesip Ankara'ya dönüyor...

Detaylar geliyor...

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet