Skip Navigation Links

Ak Parti Teşkilatında Çanakkale ruhu yüreklerde hissedildi

Ak Parti İskenderun İlçe Gençlik Kolları tarafından Çanakkale Zaferinin 97. yıl dönümü münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

Gündem   A+a-

 
Ak Parti Teşkilatında Çanakkale ruhu yüreklerde hissedildi
 
Ak Parti İskenderun İlçe Gençlik Kolları tarafından Çanakkale Zaferinin 97. yıl dönümü münasebetiyle etkinlik düzenlendi.
Geniş katılımla gerçekleşen etkinlikte Çanakkale Zaferinin anlatıldığı sine vizyon gösterisi davetlilere duygu ve hüzün dolu anlar yaşatırken, Çanakkale ruhu adete yüreklerde hissedildi. Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, Çanakkale Zaferinin madde ile mananın, zayıf ile güçlünün karşı karşıya getirdiği ve dünya tarihinde eşine rastlanmayan bir zafer olduğunu belirterek, “250 binden fazla şehit verdiğimiz Çanakkale zaferinde iman gücü galip gelmiştir. Burada şehit düşen insanlarımız Türkiye’nin dört bir tarafından gelen insanlardı. Orada Türk’ü, Kürd’ü, Arap’ı, Çerkez’i insanlarımız bu vatan toprağı uğruna canlarını hiçe sayarak şehitlik mertebesine erişmişlerdir. Bu bakımdan ülke olarak insanlar arasında ayırım yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Türk ulusu olarak birlik olduğumuz zaman bu milleti kimse yakamaz ve parçalayamaz” şeklinde konuştu. Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ise, Teşkilat olarak Çanakkale ruhunu bir kez daha insanlarımıza yaşatmak ve bu günün önemini bizden sonraki insanlarımıza her fırsatta hatırlatmak için gençlik kollarımız ile birlikte bu etkinliği düzenledik” ifadesini kullandı. Ak Parti İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek ise, “Çanakkale de şehit olan vatan evlatları arasında lise ve üniversite eğitimi almış öğrenciler de vardı. Bu bakımdan Bizlere de bu kutsal vatanın korunması noktasında önemli görevler düşmektir. Bizlerde gerektiğinde bu vatan uğruna gözümüzü kırpmadan şehit olmaya hazırız. Türk ulusu olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi durumunda bu ülkeyi kimse bölemez ve parçalayamaz” ifadesini kullandı.
 
 
 
 
İskenderun İlçe Başkanı
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet