Skip Navigation Links

Worldfood İstanbul Fuarının Yıldızı 'Mutlu Makarna'

Ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtım faaliyetlerini yoğun şekilde sürdüren Mutlu Makarna,3-6 Eylül tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Center

Worldfood İstanbul Fuarının Yıldızı 'Mutlu Makarna'

Yaşam   A+a-

Düzenlenen 'WORLDFOOD İSTANBUL 2015, 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri' fuarına katıldı.
Türkiye'nin en büyük ve önemli gıda fuar organizasyonlarından birisi olarak ön plana çıkan, her yıl 360'ın üzerinde katılımcı firmaya iş platformu olanağı sağlayan İstanbul WorldFood Gıda Fuarı'na katılan Mutlu Makarna, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Yapmış olduğu yeni yatırımlarla Orta Doğu, Uzakdoğu, Avrupa ve Afrika ülkelerinde bulunan alıcıların mercek altına aldığı marka olan Mutlu Makarna, hem yurt içi hem de yurt dışı fuarlarında yüzünü göstermeye devam ediyor.
Fuarla ilgili genel değerlendirmede bulunan Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Göymen, Worldfood İstanbul Gıda Fuarı'nın Türkiye'nin en büyük ve başarılı gıda fuarlarından birisi olduğunu ve fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan memnun olduklarını dile getirdi. Mutlu Makarna, standında, hem yurt içindeki misafirlerini hem de dünyanın birçok ülkesinden gelen çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.
Göymen, Mutlu Makarna'nın yeni yüzünü ve yeni ürünlerini de hem yerel halka hem de yabancı ziyaretçilere sergilemekten çok mutlu olduğunu ifade etti. Mutlu Makarna'nın kalitesiyle büyüyen marka olduğunu söyleyen Göymen, "Bu imajı ile dünya pazarında liderliğe emin adımlarla gitmeyi hedefliyor. Bu amaçla Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde aldığı 100 bin metrekarelik alanda yapacağı yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek. İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan modern üretim tesislerinde, hijyenik ortamda üretim yapmakta olan Mutlu Makarna, Türkiye genelinde 68 bayisi ile ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor" dedi.
Yılmaz Göymen, Mutlu Makarna'nın misyonunun üretimden satışa, satıştan tüketici memnuniyetine kadar her aşamada yüksek kaliteyi sağlamak olduğunu belirterek, "Firma olarak, teknolojiyi günü gününe takip ederek dünya standartlarında üretim yapan Mutlu Makarna, sürekli teknolojiye yatırım yaparak ARGE ve inovasyon çalışmalarına verdiği önemle de sektörde yine ön plana çıkıyor. Yeniliğe açık üretim ve yönetim kültürüne sahip olan firma, sektörün bu alandaki en önemli belirleyicileri arasında bulunuyor" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet