Skip Navigation Links

İskenderun’da Kan Değişimi Şart !!!

2 Vekile Rağmen AK Parti Kan Kaybetti …

İskenderun’da Kan Değişimi Şart !!!Web
TV

Gündem   A+a-

AK Parti Hatay’ın en güçlü isimlerinden Halil Demir, 1 Kasım erken genel seçimlerinde Hatay Milletvekilliği’ne aday adayı oldu.
İskenderun AK Parti’de kan değişiminin zorunlu ve kaçınılmaz olduğuna dikkat çeken Halil Demir, 7 Haziran seçimlerinde İskenderun bölgesinde iki ayrı milletvekili adayı olmasına rağmen CHP’nin AK Parti’den fazla oy aldığını hatırlattı.
AK Parti İskenderun’da bütünlüğün sağlanabilmesi için kan değişiminin teşkilatta da bütünlüğü sağlayacağını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir açık ve net konuştu: “7 Haziran genel seçimleri ile ilgili bir aday adaylığı seçim süreci yaşadık,
Orada iddia ettiğimiz gibi İskenderun  Ak Parti’de bir kan değişimi olmalı ve bu kan değişimi ile ilgili seçim süreci de en güzel şekilde yaşanmasının gerektiğini dile getirmiştik.
Tabiki devamında tek başına iktidar olamadığımız ve koalisyonlarında gerçekleşmemesi nedeniyle sıkıntılar meydana geldi ve 1 Kasım seçimleri ortaya çıktı.
1 Kasım erken seçimleri ile ilgili yine aday adayı olarak çıktık , sıkıntılar ortada burada bir kan değişimi yapılmalı , çünkü 2 tane milletvekilinin  olmasına rağmen Ak Parti  İskenderun’ da  kan kaybına uğramıştır.
Teşkilatlarımızın bölünmemesi için Halil Demir veya başka biri olması önemli değil ama bu bütünlüğün sağlanması adına bir adayın çıkması gerekmektedir. “ dedi. ?

İskenderun’da Kan Değişimi Şart !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet