Skip Navigation Links

Gasmek'e Kayıtlar Başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GASMEK) yeni eğitim-öğretim dönemi kurslarına kayıt almaya başladı

Gasmek'e Kayıtlar Başladı

Eğitim   A+a-

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, kent genelinde özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocukların eğitim noktasında daha iyi olması için GASMEK bünyesinde bulunan sosyal tesislerindeki LYS, YGS ve TEOG kurs sayılarını çoğaltıyor. Bu kapsamda daha fazla öğrencinin bu kurslardan faydalanmasını sağlayan GASMEK, yeni eğitim ve öğretim dönemi için kayıt almaya başladı. TEOG kurslarına seviye tespit sınavına göre öğrenci alımı yapılarak eğitimlere başlandı. Yeni açılacak merkezler için ise başvurular devam ediyor. YGS ve LYS kursları için de başvurular devam ederken, eğitimlere eylül ayı içerisinde başlanacak.
EĞİTİM KURSLARINDA YAKLAŞIK 10 BİN KİŞİ FAYDALANDI
Öte yandan geçen dönemde ise meslek eğitim kursları, yaz okulları, TEOG, LYS ve YGS kurslarından yaklaşık 10 bin kişi faydalandı. YGS ve LYS kurslarından faydalanan öğrencilerin büyük bir kısmı çeşitli üniversitelerde 2 ve 4 yıllık bölümlere yerleşerek kayıt yaptırdı. Bu yıl da öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği merkezlerde, hafta içi ve sonu olmak üzere iki grup şeklinde eğitimler verilecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet