Skip Navigation Links

Erkan'da Yeni Eğitim Yılı Heyecanı

Erkan Eğitim Kurumları'nda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılına,öğretmenlere yönelik düzenlenen seminerle start verildi

Erkan'da Yeni Eğitim Yılı Heyecanı

Eğitim   A+a-

Seminer'in açılış konuşmasını yapan Erkan Eğitim Kurumları Kurucu Temsilci Serdar Hatipoğlu, 180 öğrenciyle açılan eğitim yuvasında şu anda 4 bin 500 öğrenci ve beş okulun olduğunu belirtti. Hatipoğlu, "Bu başarıda büyük emeği olan tüm öğretmenlerimize ve müdürlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl her zamankinden daha heyecanlıyız, artık sorumluluğumuz daha da arttı. Bu eğitim öğretim yılında okullarımız atağa kalkacak. Beş yıl önce 'bu okul kendi öğrencisini kendisi seçecek' diye bir hedef koymuştuk, Gelecek yıl o hedefimizi de gerçekleştiriyoruz" dedi.
EĞİTİMDE SAYGI, SEVGİ, GÜÇ BİRLİĞİ ESASTIR
"Eğitimde Uygulamalar" konulu sunumu yapan Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik ise eğitim hizmetinde asıl olanın itici gücün 'öğretmen' olduğunu vurguladı. Yüzçelik, öğretmenlere "Sizler birer ders öğretmeni, zümre başkanı veya okul öğretmenler kurulu üyesi olarak hizmetlerinizi daima ön planda bilinçli şekilde kurgularsanız o zaman netice arzu edilen şekilde gelişir. Disiplin; işe saygı ve sevgidir. Disiplin üretmektir. Cumhuriyetin Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı neslin devamı için eğitimde birlik üretimde saygı, sevgi ve güç birliği esastır:Bu noktadan hareketle amacımıza ulaşacağımızı biliyorum" diye konuştu.
Erkan Eğitim Kurumları İlköğretim Okul Müdürü Nazmiye Çabuk ise öğretmenlere "5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Özlük Hakları"nı anlatan kanunda yer alan maddeler hakkında bilgiler verdi.
Seminer sonrasında "Erkan Eğitim Kurumları Ailesi"nin toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet