Skip Navigation Links

Erkekler Bölgesel Sutopu Müsabakaları İskenderun Yapılacak

Türkiye Sutopu Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan “U-15 Erkekler Sutopu Bölgesel Lig Müsabakaları” 08-11 Eylül tarihleri arasında

Erkekler Bölgesel Sutopu Müsabakaları İskenderun Yapılacak

Spor   A+a-

İskenderun’da yapılacak.
            İskenderun Yüzme İhtisas, Adana Adanus, Adana Karataş, Adana Çukurova Su Sporları, Adana Yüzme İhtisas,Adana Kurtuluş, Mersin Dalış Mrk, Kayseri Olimpik ve Kayseri Sahabiye olmak üzere bölgemizden 9 takım şampiyonada mücadele edecek.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu; “Son yıllarda Sutopu branşında gösterdiğimiz üstün başarılar ve Büyük Bayanlar, Küçük Erkekler(U-14), Ümit Erkekler (U-17)ve Genç Erkekler (U-19) olmak üzere Türkiye Sutopu Federasyonu 2.liginde kendi kategorilerinde mücadele eden 4 takımımızın olması nedeniyle, federasyon tarafından şehrimize sutopu müsabakaları verilmeye başlanmıştır. Bu bağlamda bizim takımımızın da oldukça iddalı olduğu “U-15 Erkekler Sutopu Bölgesel Lig Şampiyonası” şehrimizde düzenlenecektir. U-15 Erkekler kategorisinde, İskenderun ile birlikte aynı tarihlerde Gaziantep ve Antalya bölgelerinde de lig mücadelesi yapılacak olup, bu üç bölgede mücadele eden toplam 28 takımdan bölgelerinde şampiyon olan üç takım, Türkiye U-15 Erkekler Sutopu 2.ligine yükselecektir. Şehrimizde organize edilen müsabakada şampiyonluğun en güçlü adayı olarak mücadele edecek olmak bize ayrı bir heyecan vermektedir. Kendi seyircimiz önünde şampiyon olup “TürkiyeU-15 Erkekler Sutopu 2.ligine”yükselmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz sezon 4 kategoride mücadele eden takımlarımız ve bu sezon Küçük Bayanlar 1.ligine yükselen takımımızdan sonra , kendi evimizde U-15 te de şampiyon olup önümüzdeki  sezonda Türkiye Sutopu Federasyonu liglerinde 6 kategoride mücadele ederek kulübümüzü ve şehrimizi temsil etmek çok arzuluyoruz. Bunu yapacak güçteyiz. 8 Eylül’de başlayıp dört gün sürecek mücadeleye tüm sporseverleri destek vermeleri için İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’na davet ediyoruz” diye belirtti.

           

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet