Skip Navigation Links

Nihat Karpuz Kendini Savundu

CHP İskenderun İlçe teşkilatı eski Başkanı Nihat Karpuz,

Gündem   A+a-

CHP İskenderun İlçe teşkilatı eski Başkanı Nihat Karpuz, yönetim kurulu üyeleri ve bazı partililerle birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında CHP’li Karpuz özetle; “Yönetime geldiğimizde partimiz oyları 17 bindi. Sırasıyla oylarımızı 27 bin, 42 bin ve son olarak 52 bine çıkardık. Her zaman tüm köy, belde ve mahallelerde örgütlenerek partimizi en ücra yerlere taşıdık. Yönetim olarak gitmediğimiz düğün, gitmediğimiz cenaze olmadı. Hep vatandaşın yanında olduk. Partiyi sürekli açık tuttuk. İlçemizde ve çevremizde resmi yerlerde partimizi en iyi şekilde temsil ettik. En son İskenderun belediye başkanlığı seçiminde ben meydanlarda nutuk çekerken ve gereğini yaparken birileri partiye ihanet içindeydi. İlçe teşkilatımız olmasaydı belediye asla kazanılamazdı
Sayın partili arkadaşlarım biz partimizin emrindeyiz. Önemli olan yaklaşan referandumda Hayır oylarının ezici bir çoğunlukla sandıktan çıkmasıdır. Bize görev verilirse koşa-koşa geliriz. Sayın MYK üyelerinin verdiği karara saygılıyım. Hiçbir şekilde itiraz etmeyeceğim. Zaten 30 iş günü içerisinde İskenderun geçici yönetimi örgütü seçime götürecektir.
Belediye başkanlarımdan, belde teşkilat başkanlarımdan, mahalle temsilcilerimden, sokak sorumlularından, tüm delegelerden ve referandum için ilçe seçim başkanlığına bildirdiğimiz sandık sorumlularından görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına eminim. İlahi adalete güveniyorum. Türk adaletine inanıyorum. Genel merkeze inanıyorum. Er geç doğruların çıkacağına inanıyorum. Hep birlikte el ele 12 Eylül’de Hayır oyu vererek AKP iktidarına gerekli dersi vereceğiz. Tüm İskenderun halkına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet