Skip Navigation Links

Toroslar EDAŞ Mersin'de Yatırım Çalışmalarına Devam Ediyor

Toroslar EDAŞ,sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için Mersin'de yatırımlara devam ediyor

Toroslar EDAŞ Mersin'de Yatırım Çalışmalarına Devam Ediyor

Ekonomi   A+a-

Yapılan yatırımlar kapsamında bölgede yeni enerji ihtiyaçları ve talepleri karşılanıyor.
Mersin'de yapılan bazı yatırım çalışmaları şöyle:
Ergenekon Mahallesi Kuzey Kısım Elektrik ve Aydınlatma Şebeke Tesisi Projesi kapsamında bölgede hızlı yapılaşmanın getirdiği enerji ve aydınlatma ihtiyacı karşılanıyor. Proje kapsamında 13 bin metre kablo, 96 aydınlatma direği, 6 yeni trafo tesis ediliyor.
Erdemli Ayaş turizm bölgesinde, tuz ve nemden etkilenen havai hat yerine 7 kilometrelik karayolu kenarı boyunca mevcut havai hat yeraltına alınıyor. Proje kapsamında 55 bin metre kablo tesisi, şebekeye ilave olarak 8 yeni trafo ve 1 Dağıtım Merkezi kazandırılıyor.
Yenişehir İlçesi Aydınlıkevler Bölgesinde havai hatlar yer altına alınıyor ve aydınlatma şebekesi yenileniyor. Proje kapsamında 538 aydınlatma direği, 68.000 metre kablo ve 15 yeni trafo tesis ediliyor.
Mersin'de 2015 yılının sonunda 58 milyon TL yatırım yapılmış olacak. Bu yatırımlar sayesinde bölgedeki yeni enerji taleplerinin karşılanacağı, şebeke yenileme ve iyileştirme çalışmalarının tamamlanacağı belirtildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
hakan 4 Eylül 2015 Cuma
her gün kesilen elektrik ve 12 saat boyunca gelmeyen elektrik, toroslar edeş yani ENERJİSA, elektronik çağda yaşıyoruz fakat bizleri elektriksiz bırakıyor, aylık 200 tl ödüyoruz ve 12 saat elektrik yok ve her gün muhakkak en az 1 kere elektrik gidiyor her gün aralıksız bravo çalışmalar süper, elektronik çağda milleti elektriksiz bırakıyorsunuz bravo.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet