Skip Navigation Links

Silifke'de Yol Çalışmaları

Silifke Belediyesi tarafından 1,5 yıl içerisinde 100 km stabilize yol,150 bin m2 soğuk asfalt ve 50 bin m2 sıcak asfalt yol yapımı gerçekleştirildi

Silifke'de Yol Çalışmaları

Gündem   A+a-

Silifke Belediyesi'nce şehir merkezi ile kırsal mahallelerde başlatılan asfalt ve stabilize yol çalışmaları sürüyor. Plan ve program dâhilinde her mahalleye hizmet götürdüklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Yaz başından bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimizle birlikte hem şehir merkezimizin hem de ilçemizin 88 mahallesinde rutin belediye hizmetlerini yürütürken, diğer taraftan da 1,5 yıl içerisinde 100 kilometre stabilize yol, 150 bin metrekare soğuk asfalt ve 50 bin metrekare sıcak asfalt yol yapımını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yine ekiplerimiz bu hizmetlerin yanı sıra bordür, kaldırım, sosyal alanlar, parke ve temizlik hizmetleri çalışmalarını da en iyi şekilde yürütüyorlar. Yaz sonuna kadar asfaltlama ve stabilize çalışmalarımıza daha fazla ağırlık vererek, şehir merkezimiz ile birçok mahallemizdeki yol çalışmalarını tamamlamış olacağız" dedi.
2015 yılı için belirledikleri hedeflerin üzerine çıkacaklarını belirten Başkan Turgut, "2015 yılı bizim için daha verimli geçecek. Bütün mahallelerimizde program dahilinde sıcak asfalt çalışmaları yapacağız. Şehir merkezimiz ve 88 mahallede yol sorununu tamamen çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Tüm halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet