Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yabancı Uyruklu Kadınları Fuhuş Batağına Düşüren 4 Kişi Yakalandı

Özbekistan'dan Türkiye'ye çalışmak için gelen 2 kadını fuhuş batağına düşürdüğü ileri sürülen 4 kişi yakalandı

Yabancı Uyruklu Kadınları Fuhuş Batağına Düşüren 4 Kişi Yakalandı

Gündem   A+a-

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Özbekistan'da maddi durumları kötü olan evli ve 4'er çocukları bulunan Shokhlo I. (39) ile Makhbaba K. (42) çocuk ya da yaşlı bakıcılığı yapmak üzere İstanbul'a geldi.
Burada bir süre iş arayan iki arkadaş iş bulabileceklerinin söylenmesini üzerine Gaziantep'e gitti. Ancak burada da iş bulamayınca bu kez de Osmaniye'ye geldi. Shokhlo I. Osmaniye'de kalırken sosyal paylaşım sitesinden Serkan Ç. isimli Adanalı bir kişiyle arkadaş oldu. Serkan Ç., kadınları Yumurtalık'a davet etti. Serkan Ç. Shokhlo I. ile arkadaşı Mustafa M. de Makhbaba K. ile sevgili oldu.
Bir süre sonra da iki arkadaş kadınlara fuhuş yaptırmaya başladı. Mustafa M. kadınları otomobiliyle müşterilere götürüp getirmeye başladı. Daha sonra Mehmet Salih Ş. (54) ve Hüsnü A. da (51) kadınlar ile tanışarak onlarla hem birlikte olup hem de müşteri bulmaya başladı. Zanlılar Özbek asıllı kadınları evlenmek ve iş vaadiyle kandırıp fuhuş yaptırdı.
Bu arada, polise Özbek asıllı iki genç kadına fuhuş yaptırıldığı ihbarı geldi. Bunun üzerine operasyon başlatan polis iki kadın ve 4 şahsı gözaltına aldı.
Kadınların, Özbekistan'da çocukları ve ailelerinin maddi durumları kötü olduğu için Türkiye'ye çocuk ya da yaşlı bakıcılığı yaparak para kazanmaya geldiklerini ancak kendilerinin iş ve evlilik vaadiyle kandırılarak fuhuş yaptırıldığını söylediği öğrenildi. Zanlılar ise suçlamaları kabul etmedi. 4 zanlı ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, kadınlar göçmen idaresine teslim edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar