Skip Navigation Links

Başkan Nehir Mahalleleri Tek Tek Dolaştı

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Karaçay,Eriklikuyu,Batıayaz,Çubuklu mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Nehir Mahalleleri Tek Tek Dolaştı

Yerel   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve  beraberinde Samandağ Belediye Meclis üyesi Ayhan Çapar, Samandağ Belediyesi Fen işleri müdürü M.Ali Bulut mahalleleri ziyaret ettiler. 

Karaçay Mahalle Muhtarı Nedim Yılmaz: “Mahallemizin sınırlarıyla ilgili sorun yaşıyoruz. Bu konuyla ilgili Samandağ Belediyesinin ilgili müdürlükleri bizlere yardımcı olmaya çalışıyor.Bu sorunun çözülmesini istiyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Köy ihtiyar heyetinden Naif Randa: “Köyümüzde bulunan türbeye  kolayca ulaşım sağlamak için köprü ihtiyacımız bulunmaktadır. Samandağ Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

Eriklikuyu Mahallesi Muhtarı Hamit Akdaş:”Eriklikuyu Spor ve Şenlik alanını düzenledik. Bu düzenlemede bizlere yardımcı olan Hatay Büyükşiehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ediyoruz. Antakya-Samandağ yoluna   çıkan yolumuzla ilgili çalışmalar yapılmasını istiyoruz. Yeşil alanlarımızın düzenlenmesini yönünde çalışmalar yapılmasını talep ediyoruz  “dedi.

Batıyaz Mahalle Muhtarı Doğan Halistürk:”Büyükşehir belediyesi ve Samandağ Belediyesinin hizmetlerinden memnunuz.Köy yollarının bir kısmıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.”dedi.

Çubuklu Mahalle Muhtarı Ömer Karadana :”Hatsu tarafından içme suyu şebekemiz yenileniyor.Avcılar mahallesinden yaylıca mahallesine kadar yol çalışmaları yapılacak. Samandağ Belediye Başkanımız parke döşenmesi konusunda   mahallemize düşen payın verielceğiniz söyledi. Büyükşehir’den payımıza düşen kadarı yapılırsa müteşekkir oluruz.”dedi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Büyükşehir belediyesi yeni kuruldu.Hatay Büyükşehir belediyesi yeni kurulan bir belediyeye göre iyi bir performans gösterdi. Yeni kurulan büyükşehirlerin hepsinde benzer sorunlar yaşanıyor. Yeni büyükşehir olan iller Mersin,Antalya,Malatya, Aydın büyükşehir yasasından kaynaklı ve yeni kurulduğundan dolayı yeni yeni organize oluyor.İlçe belediyeleri de büyükşehir yasasından kaynaklı belirli sorunlar yaşıyor. 350.000 metrekare parke taşı ihalesi gerçekleşiyor. Mahallerimizin parke yol payını nüfusları oranında belirliyoruz. “dedi

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet