Skip Navigation Links

Türk Futbolunun Parlayan Yıldızı Menajer Alaattin Doğan

Yaklaşık 2 aydan beri sürekli olarak Ülkemizdeki profesyonel Futbol takımlarının çalışmaları ve transfer haberlerini yaparak,

Türk Futbolunun Parlayan Yıldızı Menajer Alaattin Doğan

Spor   A+a-

bölgemiz spor kamu oyunu bilgilendirmeye çalıştık. Şu sıralar Spor kamu oyu kendi takımlarını yakın takibe almışken, Spor gazete ve sitelerinin yapmaya yanaşmadığı menajerlik olayını kısa da olsa sayfalarımıza taşıdık.
Türk futboluna hizmetinin ardından Genç yaşta futbol menajerliğine  soyunan Akdeniz Bölgesinin genç spor adamlarından Alaattin Doğan , bir arda Türkiye çapında tanınmaya başladı. 
Aralarında Süper lig, Bank Asya, 2. ve 3. ligde mücadele eden profesyonel takımlara özellikle genç ve yetenekli futbolcuları göndermeye başlayınca bir anda ünü giderek yayılmaya başladı. 
Kendisi ile yaptığımız görüşmede, Ülke genelindeki profesyonel futbol kulüplerine ne kadar futbolcu gönderdiniz sorusu karşısında rakam vermezken, tahminen 35-40 civarında olduğu tahmin ediliyor. 
Aralarında Galatasaray ve Türk Milli takımın futbolcuları Fatih Akyel, futbolcu Necati Ateş, gibi spor adamları ile de kısa sürede dostluk kurarak genç ve yetenekli futbolcuları Türk futboluna kazandıran Menajer Alaattin Doğan'ın gelecek sezonlarda da daha büyük başarılara imza atacağa benziyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet