Skip Navigation Links

Başkan Mustafa Turgut Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut,Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Başkan Mustafa Turgut Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Bundan sonraki süreçte ilçemiz merkezindeki mahallelere verilen hizmetin aynısı, mahalle statüsüne dönüşen köylerimize de verilecek" dedi.
Başkan Turgut, Yeniçıktı, Yeğenli, Kızılgeçit ve Örenköy mahallelerinde yapılması gereken yol, parke, sosyal alan ve park eksikliklerini yerinde tespit etti.
Silifke'nin, Büyükşehir Yasası düzenlemesiyle sınırları genişleyen bir belediye ve Mersin ili genelinde coğrafi anlamda en büyük ilçe konumunda olduğunu anlatan Turgut, "Büyükşehir Belediye kanunu öncesinde 66 köyü ve 22 mahallesi olan ilçemizin, bu yasa ile birlikte toplamda 88 mahallesi oldu. Yüz ölçümü olarak da Mersin'in en büyük alanına sahip ilçesi olduk. Bu durum hizmet ağımızın da genişlemesi demek oluyor. Muhtarlarımızla, mahalle temsilcilerimizle bir araya gelerek, sorumluluk alanımıza giren alanları hesap ederek çalışmalar başlattık. Bu çalışmalar neticesinde 88 mahallemizin sorunlarını ve taleplerini biliyoruz. Bu talep ve sorunları yerinde inceleyerek, kısa zamanda çözüm üretmek için çalışıyoruz. Yeniçıktı (Çaltıbozkır), Yeğenli, Kızılgeçit ve Örenköy mahallelerimizde de sorunları ve istekleri yerinde tespit ettik. Kısa süre sonra bu eksiklikler çözüme kavuşturulacak. Mahalle gezilerimize ara vermeden devam edeceğiz. Böylelikle 88 mahallemize de Silifke Belediyesi'nin hizmetlerini ve çalışmalarını götüreceğiz. Bundan sonraki süreçte ilçemiz merkezindeki mahallelere verilen hizmetin aynısı, mahalle statüsüne dönüşen köylerimize de verilecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallelerimizi kalkındırıp, güzelleştireceğiz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet