Skip Navigation Links

Özdemir ve Kalkavan'dan Öztrans'a Ziyaret..

İskenderun limanın işletmesini alan LİMAK' holding yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir ve denizcilik sektöründe isminden başarıyla söz ettiren iş ada

Gündem   A+a-

 
Özdemir ve Kalkavan’dan Öztrans’a Ziyaret..
 
İskenderun limanın işletmesini alan LİMAK’ holding yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir ve denizcilik sektöründe isminden başarıyla söz ettiren iş adamı İhsan Kalkavan İskenderun ziyaretlerinin ilk ayağında ÖZTRANS’ı ziyaret ettiler.
 
. Bölgenin en güçlü filosuna sahip olan ve nakliye sektöründe gün geçtikçe büyümekte olan ÖZTRANS’ı ziyaret eden Kalkavan ve Özdemir burada Sadullah Özkan Yusuf Dönmez Mehmet Özkan ve Osman Dönmez ile görüşerek bölgenin giderek hareketlenen gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundular.
KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldıkları ziyarette misafirlere sabah kahvaltısı da ikram edildi. LİMAK yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir İskenderun limanının Türkiye’de en büyük 2. konteynır terminali haline dönüştürülmesi için 500 milyon dolar civarında yatırım öngördüklerini ve limanın hareketlenmesiyle birlikte bölgede ÖZTRANS gibi güçlü filoya sahip, nakliye ve lojistik şirketlerine büyük ihtiyaç olacağını söyledi. ÖZTRANS yönetim kurulu başkanı Sadullah Özkan ise bölgenin en güçlü araç filosuna sahip olduklarını ve kalkınmakta olan İskenderun’un geleceğine umutla baktıklarını sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet