Skip Navigation Links

Hırsızlık Malı Alana Ve Yardım Edene Ev Hapsi Cezası

Serkan A.Hırsızlık malı satın aldığı için ev hapsi cezası aldı.

Hırsızlık Malı Alana Ve Yardım Edene Ev Hapsi Cezası

Yerel   A+a-

Adana'da hırsızlara otomobilini vererek yardım eden bir kişiye ve hırsızlık malı satın alan başka bir kişiye ev hapsi cezası verildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Şahintepe Mahallesi'nde art arda otomobil, boya, bisiklet, tabanca, tartı ve bilgisayar çalındığı ihbarları alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda mahallede çalınan malzemelerin Muhammet K. (23) ve Hüseyin T. (23) tarafından çalındığı belirlendi.
Gözaltına alınan zanlılar polise verdikleri ifadede malzemeleri çaldıklarını doğrularken, hırsızlık yapmak için otomobili Gökçe D.'den (30) aldıklarını, çaldıkları malzemeleri ise Serkan A.'ya sattıklarını söyledi. Polis bu iki şahsı da gözaltına alarak birine hırsıza yardım etmek diğerine ise hırsızlık malı satın almaktan işlem yaptı. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Hırsızlığı yapan iki kişi tutuklanırken, mahkeme, yardım eden ve hırsızlık malları satın alan iki kişiye adli kontrol sistemiyle tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Ancak mahkeme daha sonra zanlıların ev hapsine karar verdi. Zanlıların elektronik kelepçe takılarak takip edilmesine karar verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet