Skip Navigation Links

Türkiye Cumhuriyeti Gençlerin Omuzlarında Yükselecektir

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 91'nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınla

Gündem   A+a-

Türkiye Cumhuriyeti Gençlerin Omuzlarında Yükselecektir
Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında, “Destansı mücadeleler sonucunda bizlere emanet edilen ülkemizin, daha özgür, daha demokratik bir yapıya kavuşması için daha büyük bir özveri ve gayretle çalışmamız gerektiği bilinmelidir” diyen Osman Tufan’ın açıklaması şöyle: Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı, yeni bir siyasal oluşumun ilk ve çarpıcı adımıdır. 23 Nisan 1920’de gerçekleşen olay, tarihin yeniden yazılmasıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi 91 yıl önce bugün açılarak, Milli Mücadelemizi başarıya ulaştırmış ve milletimizin başının eğdirilemeyeceğini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Meclisimiz, Büyük Önder Atatürk'ün önderliğinde bağımsızlık mücadelemizi başarıya taşımış ve ulusumuzun en büyük çağdaşlaşma girişimi olan Cumhuriyetimizi kurmuştur. Toprakları işgale uğramış, esarete mahkûm edilmek istenen Milletimizin yokluklar içerisinde var ettiği Meclisimiz, vatan kalbinin attığı yer olmuştur..

Destansı mücadeleler sonucunda bizlere emanet edilen ülkemizin, daha özgür, daha demokratik bir yapıya kavuşması için daha büyük bir özveri ve gayretle çalışmamız gerektiği bilinmelidir. Çocuklara armağan edilen ve tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyorum.

Bugüne anlam katan aydınlık yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın ve tüm halkımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularla kutluyorum.”



Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet