Skip Navigation Links

Bayrak Sevgisi Her Şeyin Üzerindedir

Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mevlüt Yıldız;

Bayrak Sevgisi Her Şeyin Üzerindedir

Gündem   A+a-

 Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mevlüt Yıldız ve yönetim kurulu ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramını Payas halkı ile birlikte kutladı. Coşkulu kutlamaya İsdemir işçileri’de katılarak vatandaşlara Bayrak dağıttılar…

Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mevlüt Yıldız, yaptığı konuşmada, milli menfaatleri, bayrak ve millet sevgisini tüm değerlerin üzerinde tutuyoruz sözlerine vurgu yaptı. Birinci Dünya Savaşı sonunda Osmanlı Devleti ile İtilaf Devletleri arasında 30 Ekim 1918’de imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması, koşulları itibariyle Türk topraklarının tamamen işgalini hedef alıyordu. 10 Ağustos 1920’de yine Osmanlı Devleti ile İtilaf Devletleri arasında imzalanan Sevr Antlaşması da Türk milletinin yok sayılmasına neden olan çok ağır koşullar içeriyordu. Türk milleti bu antlaşma hükümlerini hiçbir zaman kabul etmediğini, Atatürk’ün önderliğinde başlattığı bağımsızlık mücadelesi ile bütün dünyaya ilan etmiştir.

Kardeşliğin Sembolü Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile payas,’da yaptıkları etkinliklerde esnafla kucaklaşan Yıldız, günümüzde yaşanan terör olayları üzücü ve vahimdir. Bu nedenle ülkemizin bir an önce barış ve refaha kavuşmasını diliyorum dedi.

Bayramlar bizim milli değerlerimizdir unutmayacağız, unutulmasına, müsaade etmeyeceğiz, her bayram barışın, kardeşliğin ve ülke birliğimizin, sembolü olarak yaşatılmalıdır şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet