Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Büyükşehir'den Kurban Bayramı'na Özel Hizmet

Adana Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'nda kurban kesim alanlarının yanı sıra,ilk defa seyyar kurban üniteleriyle vatandaşa hizmet sunacak

Büyükşehir'den Kurban Bayramı'na Özel Hizmet

Yaşam   A+a-

Adana Büyükşehir Belediyesi. Kurban Bayramı'nda mevcut kurban kesim alanlarının yanı sıra, ilk defa seyyar kurban üniteleriyle vatandaşa hizmet sunulacak.
Seyyar kurban ünitelerini inceleyen ve bilgi alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Adanalılar, Büyükşehir Belediyesi'nden ilk defa böyle bir hizmet alacak. Hemşehrilerimize hizmet noktasında sınır tanımadığımızı ve tanımayacağımızı defalarca dile getirmiştik. Kurban Bayramı'nda, Adanalının hizmetine sunacağımız bu seyyar kurban üniteleri, hizmeti vatandaşımızın ayağına kadar götürme anlayışımızın ürünüdür. Böyle bir hizmeti hemşehrilerimize sunmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz" dedi.
KURBAN KESİMLERİ ÜCRETSİZ
Seyyar kurban ünitelerinde kesimlerin, hijyenik bir ortamda, İslami kurallara göre yapılacağını ifade eden Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Fatih Karayandı da, "Adanalılar, Adana'nın muhtelif semtlerinde hizmet verecek 5 adet kurban ünitesinden, bayramın son gününe kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Önümüzdeki yıllarda söz konusu sayıyı artırarak hizmeti daha geniş kitlelere sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar