Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Mustafa Turgut,Mahalleleri Karış Karış Geziyor

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut,kırsal mahallelerdeki eksiklikleri yerinde incelemeye devam ediyor

Belediye Başkanı Mustafa Turgut,Mahalleleri Karış Karış Geziyor

Gündem   A+a-

Başkan Turgut; Mara, Kavak, Çatak ve Kıca mahallelerinde yol, köprü, park, duvar inşaatları ve sosyal alanlarda incelemelerde bulundu.
Yapılan çalışmaları ve mahallelerin eksikliklerini her fırsatta yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, hizmetlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasına özen gösteriyor. Silifke genelinde yapılması gereken hizmetler, Fen İşleri Müdürlüğünce belirlenen program çerçevesinde öncelik sırasına göre çalışma programına alınıyor ve tek tek hayata geçiriliyor.
Başkan Turgut, Mara Mahallesinde ara yolların yapımı ve merkezde bulunan sosyal binalar ile tuvaletlerin yapımı için talimatlar verdi. Mahalle Muhtarının ve vatandaşların isteklerini de dinleyen Başkan Turgut, eksikliklerin biran önce tamamlanacağını söyledi.
Kavak Mahallesinde mezarlık yolu, mahalle arası yollar, Müze ve Kütüphane binasında incelemelerde bulunan Başkan Turgut, buradaki sorunların çözümü içinde Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve Garaj Sorumlusu Ali Şahin'e talimatlar verdi. Çatak ve Kıca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Turgut, burada da vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde dinleyerek, muhtarlarla birlikte mahallelerde incelemelerde bulundu. Kıca mahallesinde berkitme yol bakımı, parke döşenmesi gereken yollar ve duvar çalışması yapılması gereken alanlarda inceleme yapan Turgut, Kıca mahallesinin ilçemizin en kuzeyde yer alan ve sınır bölgesinde yer alan mahallelerimizden biri olmasından dolayı unutulmadığını, gün geçtikçe daha önemli ve kalıcı hizmetlere kavuşacağını belirtti.
Çatak Mahallesinde köprü ve mahalle içi yolları inceleyen Başkan Turgut, "Belediyemize bağlı mahallelerimizi karış karış geziyoruz. Hangi mahallemizin ne eksiği varsa tespit ediyor ve ekiplerimizi yönlendirerek o eksiklikleri gideriyoruz. Bizler hizmetlerimizi belirli bir plan dahilinde ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Yapılan asfalt, stabilize, parke, sosyal binaların bakım onarımı, park ve bahçe yapımı gibi çalışmaları tamamen kendi imkânlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzere, Büyükşehir yasası ile hizmet alanımız genişledi. Bu sebeple daha çok çalışarak ilçemizin her noktasına hizmetlerimizi ulaştırmak için çalışıyoruz. Asfalt plentimizi büyütme çalışmaları içerisindeyiz. Aynı zamanda araç filomuzu da büyütüyoruz. Daha yaşanılır bir Silifke için var gücümüzle çalışıyoruz "dedi.
Çalışmalarından dolayı Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'a teşekkür eden vatandaşlar, başarılarla dolu hizmetlerinin artarak devam etmesini temenni ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet